Vergaderruimte

Ben je op zoek naar een functionele en bijzondere vergaderlocatie in de Randstad? Double Purpose biedt een ruime vergaderruimte voor maximaal 15 personen met diverse cateringmogelijkheden. Sfeervol en praktisch ingericht met oog voor sociaal ondernemerschap. Laat je verrassen en inspireren.

 

1-15 pers. | Beamer | Flipover | Koffie & Thee incl. | Catering optioneel

 

Bereikbaarheid:

Locatie: Raadhuisplein 4, Nieuwerkerk aan den IJssel.

Centraal gelegen tussen Utrecht, Gouda, Rotterdam en Den Haag

2 min. lopen vanaf Station Nieuwerkerk

Gratis parkeren op het plein (blauwe parkeerschijf)

 

Double Purpose Spot

De sfeer in deze ruimte is warm en gezellig. Uitstekend voor vergaderingen, trainingen of workshops. Je kunt zowel per uur als per dagdeel huren. Beamer en flip-over zijn aanwezig. Catering nodig? Hiervoor werken wij natuurlijk samen met sociaal ondernemers en maken wij dit op een verantwoord en leuke manier mogelijk!

Double Purpose Friends

Komen jullie vaker terug? Dan kunnen we speciale ‘terugkomkortingen’ aanbieden! Raden jullie de Double Purpose aan en haal je daarmee nieuwe reserveringen binnen? Dan verrassen we jullie graag bij de eerstvolgende reservering!

Interrese? Meer weten? Mail je vragen naar: welkom@doublepurpose.nl

Double Deal

Ruimte + Inspiratie

Bij Double Purpose willen we onze gasten graag inspireren. Wanneer je de Double Purpose Spot bezoekt kunnen wij voor een extra dimensie zorgen: hierbij kun je denken aan een training van Carolien of een inspirerend gesprek met een sociaal ondernemer. Mocht het schema een training of een presentatie niet toelaten, dan kunnen we jullie bezoek extra bijzonder maken door producten van sociaal ondernemers aan te bieden zoals een Correctbook, koekjes van de Bakkerswerkplaats of catering van Fröbel.

Verder praten?
Kom in contact met ons!

Loop gerust eens binnen op het Raadhuisplein of neem contact op!

06 – 14 76 04 34
carolien@doublepurpose.nl