OF JE NU EEN GROOT BEDRIJF OF BENT OF EEN KLEINE SOCIAAL ONDERNEMER.

Wij helpen je! Bekijk het aanbod.

Grote bedrijven

Wij zijn ervan overtuigd dat er ook binnen bestaande bedrijven groei gerealiseerd kan worden en tegelijkertijd een positieve bijdrage geleverd kan worden aan de maatschappij. Sterker nog, bedrijven die een heldere en positieve purpose hebben geformuleerd zijn de bedrijven die toekomstbestendig zijn en dus succesvol op de (middel)lange termijn. Bedrijven moeten inzicht hebben welke impact, zowel positief als negatief, de kernactiviteiten hebben op de samenleving.

Dat is het startpunt van waaruit je vervolgens de positieve impact kan vergroten en waar nodig de negatieve impact kan reduceren. Wij ondersteunen onze klanten niet alleen bij het inzichtelijk maken van de impact maar helpen hen ook bij het identificeren van de mogelijkheden om onderaan de streep een positieve impact te hebben op de samenleving. De combinatie van zakelijke én maatschappelijke winst staat bij ons centraal.

Sociaal ondernemers

Social enterprises zijn onderdeel van de oplossing om maatschappelijke vraagstukken de wereld uit te helpen. Wij ondersteunen deze impact-gedreven bedrijven graag bij het realiseren van hun ambities en dromen. Deze ondernemers adviseren wij bij het (door-)groeien en opschalen van het business model. Soms kan deze groei zelfstandig worden bereikt en soms is het beter om het via samenwerkingen te doen.

Op basis van een gedegen analyse bespreken we graag met de ondernemers welke wijze zij voor ogen hebben om de (groei)doelstellingen te behalen en hoe wij hen op dit pad kunnen ondersteunen. Wij zijn op ons best als zakelijk sparring-partner van de ondernemer en/of het management.

Benieuwd?
Kom in contact met ons!

Neem vooral contact op!

06 – 14 76 04 34
carolien@doublepurpose.nl