Dit is ook

Double Purpose

Wij geloven in delen. Goeds delen. En dat doen we hier.

Duurzaamheid is passé

Hugo Hollander en Carolien Gadella-van Wersch zijn duurzaamheidsdeskundigen van het eerste uur. Ze betogen dat duurzaamheid niet langer alleen iets is van hippe start-ups of multinationals en laten zien hoe ieder bedrijf duurzaamheid kan integreren in de dagelijkse bedrijfsvoering – met als resultaat een toekomstbestendig en succesvol bedrijf.

 

 

Het boek aanschaffen? Dat kan hier.

Dubbel Doel Diner

Een avond met een dubbel doel: netwerken en verdieping. Elke keer een ander thema ingeleid door een externe spreker en altijd kundig, verdiepend en verrassend. Daarna een dialoog onder het genot van een heerlijke maaltijd.

 

Voor slechts € 40,- per avond (maaltijd en drankjes inbegrepen) kun je aanschuiven!

Meer info: vincent@doublepurpose.nl

Karmapunt

Is er iemand voor jou van onschatbare waarde geweest? Misschien heb je wel heel fijn met iemand samen gewerkt, heeft iemand je geholpen of wil je ‘gewoon’ iemand een speciaal gevoel van dankbaarheid geven. Dan is een karmapunt de ideale gift. Een tastbaar symbool voor onschatbare waarde. Ga naar www.karmapunt.org voor meer info. Wij wensen je nog veel goede karma!

Impact Factor 5

Double Purpose is founding father en trotse partner van stichting Impact Factor 5. Het is een groei community voor sociaal ondernemers door ondernemers met als droom: impact-ondernemers groeien met factor 5. Onze focus ligt op het direct ondersteunen van social enterprises. Dit doen we door het inzetten van kennis, netwerk en expertise voor ons ‘klavertje 5 model’ waarmee we hen ondersteunen op hun groeipad. Ons doel is het vergroten van de positieve impact op de maatschappij vanuit ondernemerschap.

Upcoming Events

Woensdag 18 September 2019
Dubbel Doel diner: Verandering & Leiderschap

Tijdens het volgende Dubbel Doel diner besteden we aandacht het meekrijgen van medewerkers in veranderingen. De wereld om ons heen is continue aan verandering onderhevig. Leiders, managers en medewerkers worden geacht mee te veranderen, maar hoe? Eet en praat hierover mee tijdens het volgende Dubbel Doel diner.

 

Wil jij erbij zijn? Meld je dan nu vast aan via vincent@doublepurpose.nl en dan zien we jou woensdag 18 september bij Double Purpose.

Verder praten?
Bel Carolien.

Neem gerust contact op om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

06 - 14 76 04 34
carolien@doublepurpose.nl