Dit is ook

Double Purpose

Wij geloven in delen. Goeds delen. En dat doen we hier.

Duurzaamheid is passé

Hugo Hollander en Carolien van Wersch zijn duurzaamheidsdeskundigen van het eerste uur. Ze betogen dat duurzaamheid niet langer alleen iets is van hippe start-ups of multinationals en laten zien hoe ieder bedrijf duurzaamheid kan integreren in de dagelijkse bedrijfsvoering – met als resultaat een toekomstbestendig en succesvol bedrijf.

 

Het boek aanschaffen? Dat kan hier.

Dubbel Doel Diner

Een avond met een dubbel doel: netwerken en verdieping. Elke keer een ander thema ingeleid door een externe spreker en altijd kundig, verdiepend en verrassend. Daarna een dialoog onder het genot van een heerlijke maaltijd.

 

Voor slechts € 40,- per avond (maaltijd en drankjes inbegrepen) kun je aanschuiven!

Meer info: vincent@doublepurpose.nl

Karmapunt

Is er iemand voor jou van onschatbare waarde geweest? Misschien heb je wel heel fijn met iemand samen gewerkt, heeft iemand je geholpen of wil je ‘gewoon’ iemand een speciaal gevoel van dankbaarheid geven. Dan is een karmapunt de ideale gift. Een tastbaar symbool voor onschatbare waarde. Ga naar www.karmapunt.org voor meer info. Wij wensen je nog veel goede karma!

Impact Factor 5

Double Purpose is founding father en trotse partner van stichting Impact Factor 5. Het is een groei community voor sociaal ondernemers door ondernemers met als droom: impact-ondernemers groeien met factor 5. Onze focus ligt op het direct ondersteunen van social enterprises. Dit doen we door het inzetten van kennis, netwerk en expertise voor ons ‘klavertje 5 model’ waarmee we hen ondersteunen op hun groeipad. Ons doel is het vergroten van de positieve impact op de maatschappij vanuit ondernemerschap.

Upcoming Events

Woensdag 20 november 2019
Dubbel Doel diner: Verpakkingen

Een goede verpakking is voor veel producten cruciaal. Het zorgt voor bescherming, langere houdbaarheid of het laat de producten er aantrekkelijker uitzien. Verpakkingen laten echter ook een flinke footprint achter op de wereld. Een zeer interessante uitdaging waarover wij tijdens het volgende Dubbel Doel diner van gedachten wisselen met bedrijven en sociaal ondernemers.

 

Wil jij erbij zijn? Meld je dan nu vast aan via vincent@doublepurpose.nl en dan zien we jou woensdag 20 november bij Double Purpose.

Woensdag 20 november 2019
De Dag van de Economie

Het College van B&W van Zuidplas organiseert de “Dag van de economie”.

Een gevarieerd programma aan met interessante onderwerpen, top sprekers en uiteraard wordt de inwendige mens niet vergeten.

Carolien trapt de middag af. Ze gaat in op hoe u kunt ondernemen met een dubbel doel: een gezond bedrijf runnen én een positief effect hebben op de samenleving?

Meld je hier aan.

Verder praten?
Kom in contact met ons!

Loop gerust eens binnen op het Raadhuisplein of neem contact op!

06 – 14 76 04 34
carolien@doublepurpose.nl